Svi članci

Počnite pričati engleski. Brzo i jednostavno.

Svak je čuo za izreku "Vi vrijedite onoliko koliko jezika govorite". To nikada nije bilo dominantnije nego danas. Suvremeno doba zahtijeva da svi govorimo barem jedan strani jezik.

Neadekvatno poznavanje stranih jezika često je jedna od glavnih prepreka na putu do pronalaženja posla.

Poznavanje stranog jezika više se ne smatra posebnom vještinom, već zahtjevom za razgovor za posao. Poslodavci očekuju da ćete se pojaviti na razgovoru za posao znajući barem jedan od najrasprostranjenijih jezika na svijetu. Više nije dovoljno samo znati kako se prijaviti na razgovor za posao i napisati životopis i popratno pismo, ili imati umijeće kako se dobro predstaviti na razgovoru.

Poznavanje stranog jezika postalo je način za postizanje boljeg položaja u tvrtki. Za daljnje napredovanje u karijeri osnovni uvjet je poznavanje engleskog jezika.

Poznavanje engleskog jezika bitno je u svakodnevnoj komunikaciji, komunikaciji na poslu tijekom rada na računalu ili korištenju mobitela itd.

Engleski je jezik koji ne poznaje granice. To je međunarodni jezik koji koristi većina ljudi na planeti.

Ovladavanjem engleskim jezikom postajete građanin svijeta. Kada odete u inozemstvo, gdje god to bilo, bilo da se radi o ljetnom ili zimskom odmoru, poslovnom sastanku ili posjetu prijatelju, moći ćete ga koristiti, čak i ako on nije službeni jezik te zemlje. Jednostavno se očekuje poznavanje engleskog jezika.

Štoviše, poslovni engleski danas postaje sve važniji.

Naš cilj je jasan: pomoći Vam da samostalno koristite engleski jezik.

Počnite učiti engleski danas!

Izdradite besplatan račun i počnite učiti engleski danas!
Izradi račun