Sigurnost kupnje preko interneta

Kako je u normalnom životu, tako je i na internetu - sve je pitanje povjerenja, a naš cilj je zasnivanje potpunog povjerenja i ostvarenje dugotrajne suradnje na obostranu radost.

Zato želimo da Vas uvjerimo da je proces kupnje PRO članstva ne samo jednostavan, već i siguran proces.

Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uvjetima ustupiti trećoj osobi, što Vam jamči potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i suradnju.

Prilikom unošenja podataka o debitnoj ili kreditnoj kartici, povjerljive informacije se prenose u zaštićenoj formi upotrebom HTTPS protokola.

Također, u Hrvatskoj su na snazi zakoni koji se posebno odnose na elektroničku trgovinu i koji pružaju potrošačima ista prava i istu razinu zaštite kao i prilikom tradicionalne kupnje (pravo na jamstvo, reklamaciju, refundiranje). Najvažniji od spomenutih zakona su:

Da biste bili sigurniji, a samim tim i mirniji, predlažemo Vam još i sljedeće:

  • Uvijek koristite najaktuelniju verziju web preglednika (naša preporuka je Google Chrome).
  • Čuvajte svoje lozinke i koristite različite lozinke za različite sajtove.

Kada se na kraju podvuče crta, kao najveći problemi u vezi sa kupnjom preko interneta ostaju – strah od nepoznatog i manjak informacija, ali kada napravite taj korak, počet ćete sebi štedjeti vrijeme i energiju, a također ćete dobiti i širi spektar proizvoda i usluga.