Kako koristiti English-Online?

Početi je vrlo lako!

Za registraciju Vam je potrebno nekoliko sekundi.

Nakon toga možete početi sa zanimljivim procesom učenja uz pomoć naših materijala.

Što je sljedeće?

Dobit ćete svog ljubimca — dupina.

Trebate ga "hraniti":

Kada to napravite, ljubimac će biti zadovoljan, ali samo do kraja dana. Zato se i sutradan trebate pobrinuti da opet bude sretan. Na početku, dupin će vam pomagati savjetima. Ispunjavanjem tekućih zadataka te prelaskom s nivoa na nivo zarađujete bodove iskustva. Tijekom vremena uočit ćete značajan napredak u svom vladanju engleskim jezikom!

Kako poboljšati percepciju engleskog jezika?

Proučavajte što više video i audiosnimaka. Velik dio vremena posvetite sadržajima izvornih govornika. Slušajući nekoliko puta s tekstom i bez teksta, vježbate vještinu percepcije jezika.

Kako poboljšati izgovor?

Nakon što video ili audiosnimak preslušate nekoliko puta, čitajte ga naglas, sve dok ne budete zadovoljni svojim izgovorom. Vaš cilj je imitirati izvorne govornike. Na ovaj način istrenirat ćete artikulacijske mišiće te poboljšati izgovor.

Kako proširiti svoj vokabular?

Što više vremena provodite uz sadržaje koji su Vam zanimljivi, ali ujedno i dovoljno zahtjevni, npr. uz video lekcije engleskog. Koristeći raspoložive materijale često ćete sresti nove riječi. Predlažemo da ih nakon toga vježbate. Uočit ćete da ste u kratkom vremenskom razdoblju značajno obogatili svoj vokabular.