Drugi o nama

Kada sam vas otkrila, oduševili ste me. Volim ovako dobro slozene programe i kroz glazbu sam nacinila prve korake u engleskom. Hvala vam!!!!

Sve pohvale! Doista ste napravili odličan program za učenje engleskog jezika. Name, moje cijelo znanje jezika je kroz pjesme moje mladosti...naravno rock generacija...i pitam se da smo 70-tih imali ova čuda tehnologije gdje bi nam bio kraj! Hvala vam na ovako dobro osmišljenom programu.... svatko uz njega može savladati osnove engleskog jezika! Srdacan pozdrav!

Imam samo riječi hvale! Sjajan program za učenje jezika. Servirali ste znanje na srebrnom pladnju sad je izbor samo na korisnicima, da li će sebi obogatiti zivot znanjem ili ne. Hvala Vam...

Izvrsna stranica!
Zahvalna sam Vam što ste ju kreirali i omogućili mi učenje engleskog jezika online.
Kreativni ste i vrlo domišljati u osmišljaju stranice.
Vježbe, testovi, pripovijetke, vicevi, pjesme, spotovi, videi, sve je ovdje. Sve riječi pohvale za Vašu stranicu.
Izuzetna je i najbolja koju sam do sada pronašla, a pregledala sam mnoge.

Poštovani, vaša stranica je nešto najbolje što mi se dogodilo, najljepši dar i mogučnost. Doista uživam u svakom trenutku provedeno u oceanu. Sve pjesme koje sam godinama slušala i nikad ih razumjela dovoljno, uvijek je nešto nedostajalo... Sva gramatika koju sam godinama pokušavala naučiti, a trebalo je samo slušati... Nikad nisam imala novaca, ni mogučnosti upisati pravi tečaj engleskog čini se i bolje da nisam jer bih samo još više mucala i klimala nesigurna dista govoriti. Kad sam u vašoj učionici osjećam se kao da mi je netko skinuo povez sa ušiju i očiju i napokon čujem i vidim... Hvala vam puno.

Odlična je stranica, ja svako jutro posvetim pola sata i stvarno vidim napredak!

Zaista ste super, evo koristim Vašu stranicu treći dan i pre pre pre zadovoljan sam, toliko kreacije, a opet jednostavnosti i motivacije od strane Vas za nas. Hvala Vam!

Sajt je uspješan! Nakon kraćeg korištenja već sam naučio dosta riječi :D svaka preporuka!

Ja sam pred penziju a životna mi je želja da naučim barem služiti se engleskim jezikom. Mislim da mi je ovo prilika i samo pohvale za ovaj vaš sajt. Svaka vam čast i veliko vam hvala što nam ovo omogučavate.

Stranica Vam je super, uživam u učenju engleskog jezika!

Najbolji sajt za ucenje engleskog jezikakoji sam vidio do sada, svaka vam cast!